Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Smartzocks logo
  smartzocks.se  |    3 deals  |    37 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     37 SEK (snittbesparing)    2 deals   |     37 SEK (snittbesparing)


Aktuella Smartzocks rabattkoder och deals för maj 2024

  Senast redigerad: 17 / 05 / 2024


Smartzocks rabattkoder & deals | maj 2024Smartzocks

Smartzocks Rabattkod | maj 2024

Senast uppdaterad: 4 maj 2024

Smartzocks Rabattkod | maj 2024

Bästa Rabatten
1

Smartzocks Rabattkod - 15% rabatt

EXKLUSIV | Få 15% rabatt på din beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   RABATTKOD15
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

2

Smartzocks Rabattkod - 15% rabatt

Få 15% rabatt på din beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   AFFILIATES15
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

3

Smartzocks Rabattkod - 10% rabatt

Få 10% på ditt första köp

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   NYKUND10
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

Vilken är den bästa Smartzocks rabattkoden maj 2024?Den här artikeln är min sammanställning av de bästa Smartzocks.se rabatterna, utifrån egna tester och analys. Det innebär bland annat att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har utvärderat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Men även om det finns villkor för att få fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för specialrabatter som t.ex. studentrabatter. Sen har jag sammanställt och betygsatt rabatterna utifrån de egenskaper jag presenterar i min sammanställning. Mitt mål är att du ska få en tydlig överblick över vilka rabatter som är de bästa och aktuella på marknaden idag, för att sedan kunna göra ett köp till bästa möjliga pris. Resultatet är att den bästa rabatten just nu för Smartzocks är "Smartzocks Rabattkod - 15% rabatt".


De tre bästa Smartzocks rabatterna i maj 2024:


 1. Smartzocks Rabattkod - 15% rabatt - Få 15% rabatt på din beställning
 2. Smartzocks Rabattkod - 15% rabatt - Få 15% rabatt på din beställning
 3. Smartzocks Rabattkod - 10% rabatt - Få 10% på ditt första köp

Smartzocks Rabattkod banner

Hur arbetar vi?
Vårt mål är att presentera de tre bästa, aktuella rabattkoderna och erbjudanden. Därför testar vi personligen noggrant varenda rabatt och presenterar resultatet som ett betyg med en placering. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera våra betyg så att du alltid ska ha den mest aktuella informationen. Ofta jobbar ett team på 3-4 personer per butik, men du kan alltid hitta innehållsansvarig längst ner på sidan. Skicka gärna ett mail om du tycker att vi har missat något eller om du har hittat något felaktigt. För att säkerställa vår fullständiga objektivitet tar vi aldrig emot betalningar eller någon annan form av ersättning för våra resultat. Vi får i vissa fall ersättning om du handlar via våra länkar, men vårt resultat är endast baserat på testdatan! Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa Smartzocks rabatterna:Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av fem kategorier. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Se hur de jämför sig med varann i diagrammet nedan. Maxbetyget är 5.00. Du kan även klicka på enskild kategori för att bryta ut resultatet per kategori. Maxbetyg per kategori är 1.00Jämför de tre bästa Smartzocks rabatterna just nu


Rabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Gäller hela sortimentet
INTE minsta ordervärde
INTE endast nykunder
INTE endast studenter
1. 15% rabatt
15%
2. 15% rabatt
15%
3. 10% rabatt
10% rabatt


.

Jämför de tre bästa Smartzocks rabatterna just nuRabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Hela butiken
Inte min. order
Inte nykund
Inte student
1.
15%
2.
15%
3.
10%

.

Hur använder jag rabattkoder på Smartzocks?


 1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Smartzocks. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till smartzocks.se
 3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på RabattkodTack.
 4. 4. Handla på Smartzocks som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
 5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från smartzocks.se.
Hur använder man Smartzocks rabattkod banner

Köpguide för Smartzocks.seSmartzocks är det svenska företaget som revolutionerar strumpvärlden. De har deras huvudkontor och lager i Örebro. Sedan deras grundande i maj 2021 har de haft ett enda mål: att förenkla varje hushålls hantering av strumpor. Deras passion och deras fokus ligger i att underlätta för dig som kund i din vardag. De tror på att nöjda kunder är nyckeln till ett framgångsrikt företag, och de strävar alltid efter hundraprocentig kundnöjdhet.

Deras resa började med otrolig frustration. Efter möjligen flera hundratals strumphögar insåg de att det är nästintill omöjligt att matcha rätt strumpor när de är helt svarta eller vita. Att söka efter något litet som urskiljer strumporna från varandra för att hitta rätt par kräver onödig fokus. Det är som att spela memory i totalt mörker – tidskrävande och frustrerande. Därför föddes idén till Smartzocks. Deras Smartzocks är inte bara vanliga strumpor. De är fötternas färgglada följeslagare! Med hjälp av färgkoderna på insidan av deras Smartzocks har det aldrig varit enklare att para ihop strumpor efter tvätt. Varje familjemedlem väljer sin egen unika färgkod som talar om storlek och längd på strumpan. De är stolta över att vara det första företaget i världen med denna unika helhetslösning. Här är deras tre bästsäljare:


1. Strumpor 5-PACK: Praktiska och bekväma, perfekta för vardagen.
2. Familjebox 40-PACK: För hela familjen – ett smart sätt att hålla ordning på strumporna.
3. Korta Strumpor 5-PACK: Idealiska för varmare dagar.

De har en exklusiv kundklubb som ger dig förmåner och specialerbjudanden. Anmäl dig gärna till deras nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om deras senaste produkter och kampanjer.

Köpvillkor:De erbjuder en smidig köpupplevelse med tydliga villkor. De levererar våra Smartzocks snabbt och säkert till din dörr. De accepterar olika betalningsmetoder för din bekvämlighet.
Smartzocks – där strumpor blir smartare och livet blir enklare!

Smartzocks.se Rabattkod banner

Genomföra ett köp på Smartzocks.se - Steg för steg Guide 1. Besök Smartzocks webbplats: Gå till Smartzocks.se i din webbläsare.
 2. Utforska sortimentet: Bläddra igenom det breda utbudet av färgglada strumpor. Smartzocks erbjuder säsongens strumpor och har en unik färgkod för varje familjemedlem baserat på deras storlek och längd. Detta gör det enkelt att para ihop rätt par strumpor efter tvätten.
 3. Hitta dina favoriter: Klicka dig runt på webbplatsen och välj de strumpor som passar din stil och preferenser. Du kan också prenumerera på deras Familjebox, perfekt för hela familjen!
 4. Lägg till produkter i kundvagnen: När du hittat dina favoritstrumpor, klicka på “Lägg i kundvagn”. Du kan fortsätta shoppa eller gå vidare till kassan.
 5. Gå till kassan: Klicka på kundvagnssymbolen och välj “Gå till kassan”. Här kan du se en översikt över dina valda produkter.
 6. Fyll i leveransinformation: Ange din leveransadress och välj fraktsätt. Smartzocks erbjuder fri frakt vid köp över 499 SEK.
 7. Välj betalningsmetod: Välj mellan olika betalningsalternativ, inklusive “Get first & pay later”. Välj det som passar dig bäst.
 8. Slutför köpet: Granska din beställning och klicka på “Slutför köp”. Du kommer att få en bekräftelse via e-post.
 9. Vänta på leverans: Nu är det bara att vänta på dina nya Smartzocks-strumpor! De har en 100% kundnöjdhetsgaranti, så du kan känna dig trygg med ditt köp.

Lycka till med ditt köp, och låt dina fötter njuta av de färgglada strumporna från Smartzocks!

Smartzocks.se Rabattkod banner

Hur sparar man pengar på Smartzocks.seHär är några tips och tricks om du vill spara pengar på din beställning från Smartzocks.se:

 1. Använd rabattkoder: Håll utkik efter aktuella kampanjer och använd rabattkoden vid kassan för att dra nytta av extra besparingar. Just nu kan du får en rabattkod på 15% på RabattkodTack.se. När du är i kassan, ange bara koden så dras rabatten av

Lycka till!

Smartzocks.se Rabattkod banner

Kort om Smartzocks

Det mest effektiva sättet att organisera och para ihop strumpor är med Smartzocks - ett innovativt verktyg som är utformat för att underlätta och snabba upp den ofta tråkiga uppgiften att matcha strumpor. Genom att tilldela varje familjemedlem en unik färgkod baserad på deras storlek och längd, blir det inte bara enklare utan även mer effektivt än någonsin tidigare att sortera tvätten. Denna smarta metod för strumpmatchning inte bara gör processen roligare, utan spar också värdefull tid i hushållet, vilket ger möjlighet till mer avkoppling eller produktiva aktiviteter.

Smartzocks Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som Smartzocks i följande kategorier:
Barnkläder | Damkläder | Herrkläder | Underkläder | Väskor & Accessoarer |

 Skicka in en rabattkod / deal för Smartzocks
För dig som gillar Smartzocks rabatter, kan dessa rabatter vara intressanta

Miss-On.se Rabattkod - 30% rabatt

  EXKLUSIV | Få 30% rabatt på din beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   RABATTKODTACK30
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 8 ggr 

Miss-On.se Erbjudande - 25% rabatt

  Bli medlem och få 25% på hela sortimentet

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 6 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

janelle.atalison@rabattkodtack.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver RabattkodTack.se så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 1 maj 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×