Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Janelle Atalison
Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

janelle.atalison@rabattkodtack.se

Livestorm


Erfarenhet & Utbildning
Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver RabattkodTack.se så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi.

Se mer från Janelle på:
https://medium.com/@janelle.atalison
https://hubpages.com/@janelleatalison
https://sv.quora.com/profile/Janelle-Atalison

Om RabattkodTack.se
RabattkodTack.se strävar efter att leverera optimala besparingar till svenska konsumenter. Vi har en stark vilja att ständigt förbättra vår service genom att utöka vårt utbud av e-handlare, införa nya funktioner samt hitta nya besparingsmöjligheter. Som den enda communitydrivna plattformen är vi stolta över att kunna erbjuda skräddarsydda kampanjer till våra medlemmar. Med vårt passionerade och engagerade team strävar vi efter att erbjuda konsumenterna det mest effektiva sättet att spara pengar på sina inköp. Läs mer om hur vi arbetar.

MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×