Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Tretti logo
  tretti.se  |    3 deals  |    31 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     31 SEK (snittbesparing)    3 deals   |     31 SEK (snittbesparing)


Aktuella Tretti rabattkoder och deals för juni 2024

  Senast redigerad: 18 / 06 / 2024


Tretti rabattkoder & deals | juni 2024



Tretti

Tretti Rabattkod | juni 2024

Senast uppdaterad: 2 juni 2024

Tretti Rabattkod | juni 2024

Bästa Rabatten
1

Tretti Rabattkod - 20% rabatt

Få en 20% Tretti rabattkod

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   Anmäl dig till nyhetsbrevet
100%
(3 röster )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

2

Tretti Erbjudande - Upp till 40% rabatt

Upp till 40% rabatt på utvalda produkter från Whirlpool

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(2 röster )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

3

Tretti Erbjudande - 5000 kr rabatt

Spara 5000 kronor på tvättmaskin från Electrolux

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   Ingen kod behövs
100%
(2 röster )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

Vilken är den bästa Tretti rabattkoden juni 2024?



Den här artikeln är min sammanställning av de bästa Tretti-rabatterna, utifrån egna tester och analys. Det innebär bland annat att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har utvärderat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Men även om det finns villkor för att få fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för specialrabatter som t.ex. studentrabatter. Sen har jag sammanställt och betygsatt rabatterna utifrån de egenskaper jag presenterar i min sammanställning. Mitt mål är att du ska få en tydlig överblick över vilka rabatter som är de bästa och aktuella på marknaden idag, för att sedan kunna göra ett köp till bästa möjliga pris. Resultatet är att den bästa rabatten just nu för Tretti är "Tretti Rabattkod - 20% rabatt".


De tre bästa Tretti-rabatterna i juni 2024:


 1. Tretti Rabattkod - 20% rabatt - Få en 20% Tretti rabattkod
 2. Tretti Erbjudande - Upp till 40% rabatt - Upp till 40% rabatt på utvalda produkter från Whirlpool
 3. Tretti Erbjudande - 5000 kr rabatt - Spara 5000 kronor på tvättmaskin från Electrolux

Tretti Rabattkod banner

Hur arbetar vi?
Vårt mål är att presentera de tre bästa, aktuella rabattkoderna och erbjudanden. Därför testar vi personligen noggrant varenda rabatt och presenterar resultatet som ett betyg med en placering. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera våra betyg så att du alltid ska ha den mest aktuella informationen. Ofta jobbar ett team på 3-4 personer per butik, men du kan alltid hitta innehållsansvarig längst ner på sidan. Skicka gärna ett mail om du tycker att vi har missat något eller om du har hittat något felaktigt. För att säkerställa vår fullständiga objektivitet tar vi aldrig emot betalningar eller någon annan form av ersättning för våra resultat. Vi får i vissa fall ersättning om du handlar via våra länkar, men vårt resultat är endast baserat på testdatan! Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa Tretti rabatterna:



Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av fem kategorier. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Se hur de jämför sig med varann i diagrammet nedan. Maxbetyget är 5.00. Du kan även klicka på enskild kategori för att bryta ut resultatet per kategori. Maxbetyg per kategori är 1.00



Jämför de tre bästa Tretti rabatterna just nu


Rabattsats
Rabattkod
Giltig just nu
Gäller hela sortimentet
INGET minsta ordervärde
INTE endast studenter
1. 20% rabatt
20%
2.Upp till 40% rabatt
40%
3. 5000 kr rabatt
5000kr


.

Jämför de tre bästa Tretti rabatterna just nu



Rabattsats
Rabattkod
Giltig just nu
Hela butiken
Inte min. order
Inte student
1.
20%
2.
15%
3.
FF

.

Vanliga frågor om Tretti



Tack vare Trettis generösa returpolicy får du gott om tid att noggrant granska dina köpta varor. Du har 365 dagar på dig för att ångra ditt köp och dessutom ytterligare 14 dagar för att returnera produkterna.


Om du behöver hjälp kan du kontakta Trettis kundtjänst antingen genom att ringa 0771-31 30 31 eller skicka ett mejl till info tretti.se. Du kan även chatta direkt med kundtjänsten på deras webbshop för snabbast möjliga hjälp.


När din vara har levererats till ett DHL-ombud skickas en avisering till dig för att meddela att varan är redo att hämtas. Kom ihåg att ta med aviseringen och legitimationsbevis när du ska hämta ut ditt paket. Om du väljer hemleverans via DHL eller Budbee, kommer paketet att levereras till den angivna adressen. Budbee erbjuder leverans på vardagskvällar mellan klockan 17:00 och 22:30.


I Sverige har du flera alternativ för att få dina paket levererade. Du kan välja mellan DHL, Postnord, Schenker eller få dem levererade direkt till din dörr med Budbee box eller Budbee hemleverans.


Tretti erbjuder en omfattande service när det kommer till reparation och underhåll av vitvaror. Genom att erbjuda kvalificerade råd och vägledning kan de säkerställa att dina vitvaror fungerar optimalt och att eventuella problem åtgärdas effektivt. Dessutom hjälper de dig gärna med garantiärenden och reklamationer efter ditt köp för att säkerställa din fulla tillfredsställelse med deras produkter och tjänster.


När du handlar hos tretti.se har du möjligheten att välja mellan flera olika bekväma betalningsalternativ för att passa dina behov och preferenser. Utöver detta erbjuder de även en exklusiv möjlighet att ta del av personligt anpassade erbjudanden genom en skräddarsydd offerttjänst som syftar till att ge deras kunder ytterligare fördelar och unika shoppingupplevelser.


På deras informativa blogg "Vardagen" kan du upptäcka en mängd rådgivande inlägg som inte bara ger dig användbara tips utan även värdefull information om vitvaror. De strävar efter att förklara komplexa ämnen på ett lättförståeligt sätt, såsom exempelvis skillnaderna mellan olika typer av tvättmaskinsmotorer och deras funktioner.


Deras kunniga produktexperter står redo att assistera dig genom telefon och e-post för att säkerställa att du hittar de produkter som bäst passar dina individuella behov. Du är välkommen att kontakta dem på det dedikerade telefonnumret 0771-31 30 31 för skräddarsydd och personlig rådgivning.


De stoltserar med att kunna erbjuda snabba fraktalternativ som sträcker sig ända till tomtgränsen och leveranser med professionell installationstjänst. När din beställning har tagits emot, skickar de dig en spårningslänk via e-post så att du kan följa din leverans i realtid och vara uppdaterad på var den befinner sig i leveransprocessen.


Energiklass är faktiskt en viktig faktor att ta hänsyn till när du står inför valet av vitvaror till ditt hem. Genom att välja vitvaror med hög energiklass kan du inte bara spara pengar på din elförbrukning på lång sikt, utan också vara mer miljövänlig. Tretti.se guidar dig genom urvalet och hjälpa dig hitta de produkter som passar bäst för just dina behov, samtidigt som de säkerställer att du får det bästa priset på marknaden.



Tretti Rabattkod banner

Hur använder jag rabattkoder på Tretti?


 1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Tretti. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till tretti.se
 3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på RabattkodTack.
 4. 4. Handla på Tretti som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
 5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från tretti.se.
Hur använder man Tretti rabattkod banner

Köpguide för Tretti.se



Tretti.se är en dansk vitvaruhandel som etablerades i Sverige år 2004 av Jan Friedman, Paul Fischbein och Victor Press. År 2005 noterades företaget på NGM-börsen och sedan 2008 är det noterat på First North. Tretti.se har ett omfattande sortiment av hushållsapparater och vitvaror till fördelaktiga priser. De erbjuder personlig rådgivning och support både före, under och efter ditt köp av vitvaror. Tretti.se har en lång och imponerande företagshistoria. Startat år 2004, har det sedan dess spridit sig till Danmark, Norge och Finland. År 2011 köptes Tretti. se av Qliro Group och senare av Whiteaway Group A/S år 2016. De har skapat webbplatser för danska, norska och finska kunder samt expanderat sin verksamhet till flera länder. Sortimentet på Tretti.se inkluderar allt från diskmaskiner, tvättmaskiner, kylskåp och frysar till spisar, ugnar och andra hushållsapparater Här är några av deras bästsäljande vitvaror::


1. Samsung RF24R7201SR: En kyl/frys i rostfritt stål med en höjd på 1777 mm och en bredd på 908 mm.
2. Electrolux EW6F6449Q4: En tvättmaskin med 9 kg kapacitet och 1400 varv/min centrifugering.
3. Siemens ED711FQ15E: En induktionshäll utan ram med 2 kokplattor/zoner.

Tretti.se har ingen specifik app, men deras webbplats är mobilanpassad och lätt att använda på mobila enheter. De erbjuder också ett nyhetsbrev där du kan få information om erbjudanden och kampanjer. Dessutom är de aktiva på sociala medier som Facebook, Instagram och Twitter.När det gäller köpvillkor erbjuder Tretti.se:

Frakt: De levererar, bär in och installerar vitvaror.

Leveransvillkor: Snabb leverans från 29 kr och 365 dagars öppet köp.

Ångerrätt och Returer: Tretti.se följer konsumentlagstiftningen och erbjuder ångerrätt och returer.

Betalningsalternativ: Du kan betala med kort (Mastercard eller VISA).

För att kontakta deras kundtjänst, ring 0771-31 30 31 eller använd deras chattfunktion. Tretti.se strävar efter att göra ditt köp så smidigt som möjligt, från rådgivning till leverans och installation. Lycka till med ditt köp!

Tretti Rabattkod banner

Genomföra ett köp på Tretti.se - Steg för steg Guide



 1. Utforska sortimentet: Besök Tretti.se och bläddra igenom det breda utbudet av vitvaror och hushållsapparater. Du hittar allt från kylskåp och tvättmaskiner till ugnar och dammsugare.
 2. Hitta rätt produkt: Använd sökfunktionen eller navigera genom kategorierna för att hitta den produkt du är intresserad av. Läs produktbeskrivningar, specifikationer och recensioner för att göra ett informerat val.
 3. Lägg produkten i kundvagnen: När du har hittat den önskade produkten, klicka på “Lägg i kundvagn”. Du kan fortsätta shoppa eller gå vidare till kassan.
 4. Gå till kassan: Klicka på kundvagnssymbolen och välj “Gå till kassan”. Här kan du se en sammanfattning av dina valda produkter.
 5. Logga in eller skapa konto: Om du inte redan är inloggad, logga in med ditt konto eller skapa ett nytt konto om du är en ny kund.
 6. Ange leveransadress: Fyll i din leveransadress och välj önskat leveransalternativ. Tretti erbjuder olika alternativ, inklusive leverans till tomtgräns och installation.
 7. Välj betalsätt: Välj det betalsätt som passar dig bäst. Tretti erbjuder flera alternativ, inklusive Klarna.
 8. Bekräfta beställningen: Granska din beställning och bekräfta köpet. Du kommer att få en orderbekräftelse via e-post.
 9. Leverans och mottagande: När produkten är levererad, kontrollera emballaget och notera eventuella skador. Om allt är i ordning, njut av din nya produkt!
Tretti Rabattkod banner

Hur sparar man pengar på Tretti



Här är några tips och tricks om du vill spara pengar på din beställning från Tretti:

 1. Använd rabattkoder: Tretti erbjuder regelbundet rabattkoder som ger dig procentuella rabatter på utvalda varor. Håll utkik efter aktuella kampanjer och använd rabattkoden vid kassan för att dra nytta av extra besparingar
 2. Följ köpfester: Tretti arrangerar regelbundet speciella evenemang såsom den välkända Black Friday, där du har möjlighet att upptäcka fantastiska erbjudanden och fynd. Genom att hålla dig informerad om deras exklusiva köpfester kan du dra nytta av de bästa priserna på en rad olika produkter och varor som de erbjuder. Se till att inte missa chansen att ta del av dessa spännande shoppingtillfällen!
 3. Spåra din leverans: Om du har gjort en beställning, kan du spåra leveransen genom att ange ditt beställningsnummer och e-postadress på Trettis spårningssida. Detta hjälper dig att vara medveten om när din beställning kommer och undvika onödig väntan.
 4. Var medveten om leveranskostnader: Om du råkar vara frånvarande vid leveranstillfället, finns det en möjlighet att du kommer behöva stå för kostnaden av en ny utkörning. Priset för en sådan ny leverans uppgår till 395 kronor. För att undvika detta extra avgift kan det vara bra att planera och säkerställa din närvaro vid leveransen. Om du önskar att få varan levererad utan kvittens, har du möjlighet att kontakta Trettis kundtjänst senast två vardagar innan det planerade leveransdatumet så kan de hjälpa dig med dina specifika önskemål och krav. Det är alltid bra att vara i förväg meddelande om eventuella särskilda behov eller önskemål inför en leverans för att undvika missförstånd och extra kostnader.

Lycka till med din beställning på Tretti!

Tretti Rabattkod banner

Kort om Tretti

Tretti erbjuder hjälp med allt från idé till installation av vitvaror och hushållsprodukter för alla rum i hemmet; från dammsugare och rakapparater till tvättmaskiner och kompletta kökslösningar. Med vår omfattande erfarenhet, kunskap och det största sortimentet i Norden kan vi ge kunderna råd för att skapa ett bättre hem.

Behöver du nya vitvaror eller produkter till ditt hem? På Tretti.se erbjuds personlig vägledning och stöd före, under och efter ditt köp av en kunnig expert inom vitvaror. Vi assisterar dig med att hitta de rätta produkterna för ditt hem och dina specifika behov till det bästa priset. Att navigera bland olika vitvarualternativ kan vara utmanande. Passar standardmåtten för dig? Hur viktigt är egentligen energiklassen?

Tretti Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som Tretti i följande kategorier:
Badrumsprodukter | Kök & hushåll | Trädgård |

 Skicka in en rabattkod / deal för Tretti




1  kommentarer





2024-06-08 08:59:36
Just Wow!!



För dig som gillar Tretti rabatter, kan dessa rabatter vara intressanta

Borås Kafferosteri Rabattkod - 10% rabatt

  Få 10% rabatt vid köp över 150 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   B4WKTCQ8Z67B
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 27 ggr 

Borås Kafferosteri Erbjudande

  Rostmästarens val 3x250g för 210 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 22 ggr 



Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

janelle.atalison@rabattkodtack.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver RabattkodTack.se så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 1 juni 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×