Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Vanliga frågor

En rabattkod är en kod som ger dig möjlighet att få ett lägre pris när du handlar online. När du anger rabattkoden i kassan dras det av ett visst belopp eller en viss procentsats från det totala priset på ditt köp. Rabattkoder kan erbjuda olika typer av förmåner, såsom fri frakt, rabatterade priser eller gåvor vid köp. Det är ett sätt för butiker att locka till sig kunder och belöna lojala shoppers.


Prisavdragen varierar beroende koden, men vanligtvis ligger de mellan 10-30% och 100-600 kr. Många butiker använder sig av rabattstegar, vilket innebär att ju mer du handlar desto större rabatt får du. Fri frakt och olika typer av gåvor vid köp är också vanliga erbjudanden. Under shoppingdagarna som Black Week, Black Friday och Cyber Monday brukar de bästa rabatterna finnas tillgängliga.


För att hitta de bästa rabattkoderna för dina favoritbutiker kan du enkelt använda sökfältet på vår hemsida. Sökfältet finns placerat högst upp på sidan. Ange bara butikens namn för att visa aktiva rabattkoder, erbjudanden och rabatter. Om inga resultat visas, se till att stavningen är korrekt. Om du inte hittar någon rabattkod just nu innebär det att det för tillfället inte finns några rabattkoder tillgängliga för den butik du söker.


Besök den butikssida där du vill hitta en rabattkod. Klicka på den önskade rabattkoden för att öppna en pop-up ruta. För att kopiera koden kan du trycka på "Kopiera och öppna" under koden. Alternativt kan du markera koden och använda kortkommandot ctrl + c. När du är klar gå sedan till butiken för att börja handla.


RabattkodTack.se är en pålitlig resurs för att hitta och spara pengar genom rabattkoder. Vi erbjuder insikt om vilka koder som är giltiga och ger bäst rabatt på olika produkter eller tjänster. Även när det inte finns någon aktiv kod, kan vi ge råd om hur du ändå kan dra nytta av rabatter. Utöver besparingar genom rabatter, kan användare också dra fördel av andra erbjudanden såsom fri frakt eller studentrabatter.


Klicka på rabattkoden och vi kommer automatiskt att kopiera den åt dig. När det är dags att betala på butikens webbsida så klistrar du in rabattkoden i fältet där det efterfrågas. Det finns några olika benämningar för rabattkoder, bl.a erbjudandekod, kampanjkod, promokod, kupongkod. De betyder i princip samma sak.


Normalt sett tillåter inte de flesta butiker att använda flera rabattkoder på en och samma köp. Dock kan vissa butiker erbjuda rabattkoder som ger extra avdrag på redan nedsatta priser, särskilt vid utförsäljningar för att göra plats för nya varor.


Svaret beror på vilken typ av rabattkod det är. Vissa rabattkoder kan endast användas en gång per kund, medan andra kan användas obegränsat antal gånger. För att vara säker rekommenderas det att alltid läsa villkoren för den specifika rabattkoden du planerar att använda.


På vår webbplats hittar du rabattkoder som är märkta antingen som "exklusiva" eller "verifierade". De exklusiva koderna är unika för vår plattform och finns inte någon annanstans. De verifierade koderna har granskats innan de publicerades på vår sida för att säkerställa deras giltighet.


Du kan lägga till en rabattkod eller ett erbjudande från din profilsida eller via ”bidra med en deal”-länken i toppmenyn på sajten. När du skriver in en URL som länkar till erbjudandet, tänk då på att skriva in djuplänken till erbjudandet och inte bara en länk till startsidan av butiken.


Sök efter dina favoritbutiker via sökfältet högst upp på sidan på rabattkodtack.se. Du kan också hitta dina butiker via rullgardinslistan högst upp till höger på sajten. I varje butik hittar du en "prenumerera på butik"-knapp. Klicka på den och skriv därefter in den e-postadress som du vill ha e-post/nyhetsbrev till.


Vi får in väldigt många rabattkoder och erbjudanden. De flesta bidrag landar hos vår "staff" som behöver dubbelkolla att allt ser okej ut. Så fort det är gjort så kommer bidraget upp på sidan. Det kan ta ett par timmar upp till en dag från att bidraget har kommit in.


Vad tråkigt att du vill avregistrera dig! För att sluta få e-post med rabattkoder och erbjudanden från RabattkodTack går du bara in på din profil och "mina prenumerationer". Därifrån kan du enkelt avprenumerera från de butiker du prenumererar på.


Ett erbjudande utan kod är mest sannolikt ett "klicka-för-att-aktivera"-erbjudande, ett erbjudande om fri frakt eller kampanj med nedsatta priser. Klicka bara på länken för erbjudandet som tar dig vidare till butiken. Är det en REA-kampanj så kommer du att tas till produktsidan med nedsatta priser och är det "Fri frakt" eller ett "klicka-för-att-aktivera"-erbjudande så ser du erbjudandet i kassan när du ska betala om du har uppnått kvalifikationerna för erbjudandet. T ex "fri frakt vid köp över 499 kr" innebär att du inte kommer se erbjudandet förrän du lagt till varor i din kassa för minst 499 kr. Då dras priset för frakten av från den totala kostnaden.


Eftersom många av våra rabattkoder kommer från våra medlemmar så kan det ibland bli så att de inte fungerar, tyvärr. Du kan rösta på varje rabattkod och erbjudande via våra tumme upp- och nedknappar. Klicka på "tumme ned" om en rabattkod inte är giltig eller är felaktig så att vi kan kontrollera rabattkoden och åtgärda ett ev. fel. rabattkodtack.se ansvarar inte för utgående eller felaktiga koder. Det är heller inte tillåtet att kontakta vår support för att kräva en rabatt för respektive butik. rabattkodtack.se är en gratistjänst och fungerar endast som en guide till rabattkoder, erbjudanden och kampanjer online.


Det är sällsynt, men kan såklart ske. Mest sannolikt beror det då på att vi har fått in en rabattkod eller ett erbjudande som varit ogiltigt eller felaktigt som vi plockat bort.


Det är alltid härligt att få rabatt på sina inköp! Om du har använt en kod från oss och fått rabatt, skulle vi vilja höra din åsikt. Efter att du har kopierat rabattkoden kommer du att bli ombedd att ange om koden fungerade eller inte genom att ge en tumme upp eller ner. Din feedback är viktig för oss!MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×