Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Maxigastro logo
  maxigastro.se  |    3 deals  |    41 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     41 SEK (snittbesparing)    3 deals   |     41 SEK (snittbesparing)


Aktuella Maxigastro rabattkoder och deals för maj 2024

  Senast redigerad: 17 / 05 / 2024


Maxigastro rabattkoder & deals | maj 2024Maxigastro

Maxigastro Rabattkod | maj 2024

Senast uppdaterad: 3 maj 2024

Maxigastro Rabattkod | maj 2024

Bästa Rabatten
1

Maxigastro Rabattkod - 10% rabatt

EXKLUSIV | Få 10% rabatt på din beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   MAXI10RT
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

2

Maxigastro Erbjudande - Upp till 20% rabatt

Spara minst 10-20% på utvald köksutrustning för professionellt bruk

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

3

Maxigastro Kampanj

Beställ kyl och frys från Atosa till otroligt låga priser

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

Vilken är den bästa Maxigastro rabattkoden maj 2024?Denna artikel är min sammanställning av de bästa Maxigastro rabatterna, baserat på mina egna tester och analys. Det betyder att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har granskat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Dessutom ser jag om det finns villkor för att erhålla fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för speciella rabatter som till exempel studentrabatter. Därefter har jag granskat och rankat rabatterna baserat på de egenskaper jag beskriver i min sammanställning. Målet är att ge dig en tydlig översikt över de bästa och mest aktuella rabatterna på marknaden idag, så att du kan göra ett köp till bästa möjliga pris. Den nuvarande bästa rabatten för Maxigastro är "Maxigastro Rabattkod - 10% rabatt".


De tre bästa Maxigastro rabatterna i maj 2024:


 1. Maxigastro Rabattkod - 10% rabatt - Få 10% rabatt på din beställning
 2. Maxigastro Erbjudande - Upp till 20% rabatt - Spara minst 10-20% på utvald köksutrustning för professionellt bruk
 3. Maxigastro Kampanj - Beställ kyl och frys från Atosa till otroligt låga priser

Maxigastro Rabattkod banner

Hur arbetar vi?
Vårt mål är att presentera de tre bästa, aktuella rabattkoderna och erbjudanden. Därför testar vi personligen noggrant varenda rabatt och presenterar resultatet som ett betyg med en placering. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera våra betyg så att du alltid ska ha den mest aktuella informationen. Ofta jobbar ett team på 3-4 personer per butik, men du kan alltid hitta innehållsansvarig längst ner på sidan. Skicka gärna ett mail om du tycker att vi har missat något eller om du har hittat något felaktigt. För att säkerställa vår fullständiga objektivitet tar vi aldrig emot betalningar eller någon annan form av ersättning för våra resultat. Vi får i vissa fall ersättning om du handlar via våra länkar, men vårt resultat är endast baserat på testdatan! Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa Maxigastro rabatterna:Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av fem kategorier. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Se hur de jämför sig med varann i diagrammet nedan. Maxbetyget är 5.00. Du kan även klicka på enskild kategori för att bryta ut resultatet per kategori. Maxbetyg per kategori är 1.00Jämför de tre bästa Maxigastro rabatterna just nu


Rabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Gäller hela sortimentet
INTE minsta ordervärde
INTE endast nykunder
INTE endast studenter
1. 10% rabatt
10%
2. 20% rabatt
20%
3. Kampanj
%


.

Jämför de tre bästa Maxigastro rabatterna just nuRabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Hela butiken
Inte min. order
Inte nykund
Inte student
1.
10%
2.
20%
3.
10%

.

Vanliga frågor om MaxigastroMaxigastro är en pålitlig och professionell leverantör av högkvalitativ utrustning för catering, matsal, restaurang och café. Deras sortiment omfattar ett brett urval av produkter som är noga utvalda för att möta behoven inom den mat- och dryckesbranschen. Med fokus på att erbjuda högkvalitativa produkter till förmånliga priser strävar Maxigastro efter att vara det självklara valet för alla dina köksbehov. Dessutom erbjuder de alltid kostnadsfri frakt direkt till dig, vilket gör det bekvämt och ekonomiskt fördelaktigt att handla från dem.


Maxigastro är en pålitlig leverantör av professionell utrustning för catering och restaurangbranschen. Deras omfattande sortiment innefattar allt från högkvalitativa kyl- och frysaggregat som säkerställer optimal livsmedelsförvaring, till effektiva köksmaskiner som underlättar matlagningen och serveringsutrustning som bidrar till en smidig serveringsupplevelse för kunderna. Med Maxigastro kan du vara säker på att hitta allt du behöver för att driva en framgångsrik catering- eller restaurangverksamhet.


Maxigastro erbjuder en förmånlig tjänst genom att erbjuda gratis frakt direkt till din dörr. Deras effektiva leveranssystem är utformat för att säkerställa att produkterna levereras snabbt och säkert till dig som kund. Detta gör det bekvämt för dig att handla och få dina varor utan extra kostnad.


Absolut, Maxigastro är kända för att erbjuda omfattande garantier på alla sina produkter för att säkerställa kundernas tillfredsställelse. Det är av yttersta vikt att noggrant läsa igenom produktbeskrivningen och garantivillkoren för varje specifik produkt innan ett köp genomförs, så att man har en klar förståelse för vad som ingår i garantin och vilka eventuella begränsningar som kan finnas. Detta säkerställer en smidig och bekymmersfri upplevelse med produkten i fråga samt ger dig tryggheten i vetskapen om dina rättigheter som kund.


Maxigastro erbjuder en generös returpolicy som ger sina kunder möjligheten att returnera produkter inom en specificerad tidsram om de av någon anledning inte är helt nöjda med sitt köp. För att få detaljerad information angående returprocessen och eventuella villkor, rekommenderas det att kunderna kontaktar Maxigastro direkt för ytterligare vägledning. Det är alltid bra att vara medveten om företagets riktlinjer när det gäller returer för en smidig och problemfri upplevelse.


Det senaste uppdateringen är att företaget nu har utökat sitt sortiment genom att erbjuda kyl- och frysenheter från det välkända varumärket Atosa. Dessa produkter är kända för sin fantastiska kvalitet och erbjuds till otroligt låga priser, vilket gör dem till ett attraktivt val för företag som söker pålitliga och kostnadseffektiva lösningar för sina kyl- och frysbehov.Maxigastro Rabattkod banner

Hur använder jag rabattkoder på Maxigastro?


 1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Maxigastro. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till maxigastro.se
 3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på RabattkodTack.
 4. 4. Handla på Maxigastro som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
 5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från maxigastro.se.
Hur använder man Maxigastro rabattkod banner

Köpguide för MaxigastroMaxigastro är en pålitlig och erfaren leverantör som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativ utrustning för catering, matsalar, restauranger och caféer. Deras sortiment består av ett brett urval av produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. En fördel med att handla från Maxigastro är att de erbjuder gratis frakt direkt till dig, vilket gör det bekvämt och kostnadseffektivt för dig som kund. Företaget Maxigastro AB har en lång historia inom näringslivet och äger samt förvaltar aktier i olika dotter- och intressebolag inom restaurangbranschen. Deras engagemang är tydligt när det kommer till att tillhandahålla professionell köksutrustning av högsta kvalitet till restauranger, kaféer och matsalar för att underlätta deras verksamhet och bidra till deras framgång. Med sin gedigna erfarenhet och expertis är Maxigastro ett pålitligt val för företag inom branschen som strävar efter effektivitet och kvalitet i sin verksamhet.

Maxigastro AB grundades med en vision att förse restauranger och kaféer med högkvalitativ köksutrustning av högsta standard. Genom åren har de framgångsrikt fortsatt att växa och etablera sig som en pålitlig leverantör inom branschen. Deras imponerande sortiment inkluderar allt från industriella kylskåp och professionella ugnar till kylbord, köksartiklar och frysar av högsta kvalitet. Deras tre bästsäljare, som har blivit favoriter bland deras kunder är:


1. Kaffebryggare: Perfekt för stora kök, matsalar och restauranger.
2. Kyl och frys från Atosa: Fantastisk kvalitet till ett otroligt lågt pris.
3. Köksmaskiner: Ett brett utbud av köksmaskiner för restaurangbruk.

De har en kundklubb som ger medlemmar exklusiva erbjudanden, nyheter och produktuppdateringar. Och de erbjuder presentkort som kan användas för att köpa deras produkter. Dessutom har de ett nyhetsbrev där de delar med sig av de senaste erbjudandena och nyheterna.

Köpvillkor: De erbjuder alltid gratis frakt, har snabba leveranser och har full ångerrätt och returer.

Det enklaste sättet att kontakta dem är att skicka ett e-postmeddelande. De har en outlet där du kan hitta produkter till extra förmånliga priser. Dessutom har de regelbundna erbjudanden och reor. Lycka till med ditt köp!

Maxigastro Rabattkod banner

Genomföra ett köp på Maxigastro.se - Steg för steg Guide 1. Utforska produkterna: Besök Maxigastro:s produktsida för att bläddra igenom deras breda utbud av professionell köksutrustning. Här hittar du allt från kylskåp och ugnar till köksartiklar och frysar
 2. Välj dina produkter: När du har hittat de produkter du är intresserad av, lägg dem i din varukorg genom att klicka på “Lägg till i varukorg”. Du kan fortsätta shoppa och lägga till fler produkter om du vill.
 3. Gå till kassan: När du är redo att slutföra ditt köp, klicka på “Visa varukorg” i övre högra hörnet. Här kan du se en sammanfattning av dina valda produkter.
 4. Slutför köpet: Klicka på “Gå till kassan” för att börja betalningsprocessen. Följ anvisningarna för att ange din leveransadress och betalningsinformation. Maxigastro erbjuder alltid gratis frakt på sina produkter.
 5. Kontakta Maxigastro vid behov: Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta Maxigastros kundtjänst.
Maxigastro Rabattkod banner

Hur sparar man pengar på MaxigastroHär är några tips och tricks om du vill spara pengar på din beställning från Maxigastro:

 1. Använd rabattkoder: Kolla efter aktuella rabattkoder och kampanjer på Maxigastro. Just nu finns det en 20% rabatt på blandningsmaskiner och en 10-20% rabatt på utvald köksutrustning för professionellt bruk. Ange koden i kassan för att dra nytta av dessa erbjudanden.
 2. Fri frakt: Ibland erbjuder Maxigastro fri frakt på alla beställningar. Håll utkik efter sådana kampanjer och spara på leveranskostnader.
 3. Specialerbjudanden: Maxigastro har regelbundet specialerbjudanden på olika produkter. Kolla deras webbplats för att se om något du behöver är tillgängligt till ett förmånligt pris.

Kom ihåg att alltid jämföra priser och leta efter de bästa erbjudandena innan du gör din beställning. Lycka till med ditt köp!

Maxigastro Rabattkod banner

Kort om Maxigastro

Maxigastro.se är en pålitlig leverantör av utrustning för det professionella köket och är din ultimata destination när det kommer till att skaffa högkvalitativa produkter för restaurang- och köksmiljöer. De erbjuder ett imponerande brett sortiment av professionell köksutrustning till förmånliga priser, vilket gör dem till det självklara valet för alla dina köksbehov. Oavsett om du är i behov av en industriell diskmaskin, specialiserad köksutrustning eller andra material för ditt kök, kan du vara säker på att hitta allt du behöver hos Maxigastro.se. Med deras pålitliga service och högkvalitativa produkter kan du känna dig trygg i att göra affärer med dem för att uppfylla dina krav för det professionella köket.

På Maxigastro. se är det tydligt att de inser vikten av att ha pålitlig utrustning i köket, och därför strävar de ständigt efter att erbjuda prisvärda alternativ utan att kompromissa med kvaliteten. Deras omfattande sortiment inkluderar allt från högpresterande diskmaskiner och spisar till praktiska köksredskap och mycket mer för att möta behoven hos olika kunder. Målet hos Maxigastro. se är tydligt: de vill göra det enkelt för dig att skapa en effektiv och professionell köksmiljö utan att spränga din budget. Genom att utforska deras sortiment online kan du investera i pålitlig och hållbar köksutrustning till ett överkomligt pris, vilket gör det möjligt för dig att maximera effektiviteten i ditt kök samtidigt som du håller kostnaderna nere. Genom att handla på Maxigastro. se tar du ett steg mot ett välutrustat och effektivt kök där varje detalj spelar en roll i din matlagning och arbetsprocess. Upptäck deras breda urval av produkter idag för att säkerställa en smidigare hantering av din matlagning och skapa en miljö där både kvalitet och ekonomi går hand i hand.

Maxigastro Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som Maxigastro i följande kategorier:
Heminredning | Kök & hushåll |

 Skicka in en rabattkod / deal för Maxigastro
För dig som gillar Maxigastro rabatter, kan dessa rabatter vara intressanta

Landshopping.se Rabattkod - 10% rabatt

  EXKLUSIV | Få 10% rabatt på din beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   LSRKT10
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 20 ggr 

Landshopping.se Erbjudande

  Bli medlem i deras exklusiva kundklubb och få exklusiva rabatter

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 15 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

janelle.atalison@rabattkodtack.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver RabattkodTack.se så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 3 maj 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×