Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Songfox logo
  songfox.se  |    3 deals  |    31 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     31 SEK (snittbesparing)    3 deals   |     31 SEK (snittbesparing)


Aktuella Songfox rabattkoder och deals för juni 2024

  Senast redigerad: 18 / 06 / 2024


Songfox rabattkoder & deals | juni 2024Songfox

Songfox Rabattkod | juni 2024

Senast uppdaterad: 3 juni 2024

Songfox Rabattkod | juni 2024

Bästa Rabatten
1

Songfox Rabattkod - 15% rabatt

EXKLUSIV | Få 15% rabatt på din beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   RABATTKODTACK15
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

2

Songfox Rabattkod - 10% rabatt

Få 10% rabatt på din första låt

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   WELCOME10
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

3

Songfox Erbjudande - 10% rabatt

Prenumerera och få 10% rabatt på första låten

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

Vilken är den bästa Songfox rabattkoden juni 2024?Den här artikeln är min sammanställning av de bästa Songfox rabatterna, utifrån egna tester och analys. Det innebär bland annat att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har utvärderat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Men även om det finns villkor för att få fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för specialrabatter som t.ex. studentrabatter. Sen har jag sammanställt och betygsatt rabatterna utifrån de egenskaper jag presenterar i min sammanställning. Mitt mål är att du ska få en tydlig överblick över vilka rabatter som är de bästa och aktuella på marknaden idag, för att sedan kunna göra ett köp till bästa möjliga pris. Resultatet är att den bästa rabatten just nu för Songfox.se är "Songfox Rabattkod - 15% rabatt".


De tre bästa Songfox rabatterna i juni 2024:


 1. Songfox Rabattkod - 15% rabatt - Få 15% rabatt på din beställning
 2. Songfox Rabattkod - 10% rabatt - Få 10% rabatt på din första låt
 3. Songfox Erbjudande - 10% rabatt - Prenumerera och få 10% rabatt på första låten

Songfox Rabattkod banner

Hur arbetar vi?
Vårt mål är att presentera de tre bästa, aktuella rabattkoderna och erbjudanden. Därför testar vi personligen noggrant varenda rabatt och presenterar resultatet som ett betyg med en placering. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera våra betyg så att du alltid ska ha den mest aktuella informationen. Ofta jobbar ett team på 3-4 personer per butik, men du kan alltid hitta innehållsansvarig längst ner på sidan. Skicka gärna ett mail om du tycker att vi har missat något eller om du har hittat något felaktigt. För att säkerställa vår fullständiga objektivitet tar vi aldrig emot betalningar eller någon annan form av ersättning för våra resultat. Vi får i vissa fall ersättning om du handlar via våra länkar, men vårt resultat är endast baserat på testdatan! Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa Songfox rabatterna:Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av fem kategorier. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Se hur de jämför sig med varann i diagrammet nedan. Maxbetyget är 5.00. Du kan även klicka på enskild kategori för att bryta ut resultatet per kategori. Maxbetyg per kategori är 1.00Jämför de tre bästa Songfox rabatterna just nu


Rabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Gäller hela sortimentet
INTE minsta ordervärde
INTE endast nykunder
INTE endast studenter
1. 15% rabatt
15%
2. 10% rabatt
10%
3. Rabatt
Rabatt


.

Jämför de tre bästa Songfox rabatterna just nuRabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Hela butiken
Inte min. order
Inte nykund
Inte student
1.
15%
2.
10%
3.
%

.

Vanliga frågor om SongfoxLeveranstiden varierar, men du kan förvänta dig att få din personliga låt inom en rimlig tidsram. Exakt tid beror på efterfrågan och komplexiteten i din beställning.


Om du inte är helt nöjd med resultatet, kan du kontakta Songfox. De strävar efter att göra justeringar för att säkerställa att du är nöjd med din unika sång.


Din låt levereras digitalt, vanligtvis via e-post eller en nedladdningslänk. Du kan sedan spara den på din enhet eller dela den med mottagaren.


När du beställer en låt från Songfox äger du rättigheterna till den. Det innebär att du kan använda den personligt eller dela den med andra, men du kan inte sälja den eller använda den kommersiellt utan tillstånd.


Beställ din unika sång på bara 5 minuter genom att besöka Songfox webbplats och följa enkla steg. Skapa en present som verkligen betyder något med hjälp av deras skickliga låtskrivare.Songfox Rabattkod banner

Hur använder jag rabattkoder på Songfox?


 1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Songfox. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till songfox.se
 3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på RabattkodTack.
 4. 4. Handla på Songfox som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
 5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från songfox.se.
Hur använder man Songfox rabattkod banner

Köpguide för Songfox.seSongfox är en plats där musik blir till minnesvärda gåvor. De är passionerade om musik och minnen. De förvandlar dina känslor och minnen till unika låtar som berör hjärtat. Deras vision är att föra människor närmare varandra genom musik och skapa minnesvärda ögonblick som varar livet ut. Oavsett om det är en födelsedag, bröllop eller en befordran på jobbet – de har låtskrivare som skapar personliga sånger för alla tillfällen.

Songfox grundades i slutet av 2022 av Hannes Bernhardsson, Erik Linzander, Douglas Christenson och Ragnar Broström. Deras plattform matchar begåvade artister med kunder som vill ge personliga sånger som presenter. Genom att ge artister en ny möjlighet att tjäna pengar på sitt hantverk och samtidigt leverera ovärderliga minnen, har de skapat en unik plats för musikälskare. Deras erfarna musiker och låtskrivare skapar varje låt med stor omsorg och professionell kvalitet. Här är deras tre bästsäljare:


1. Personlig sång: En unik låt skräddarsydd efter dina önskemål – perfekt för speciella tillfällen.
2. Schlagerlåt: En fängslande sång med starka melodier och texter.
3. Företagsjingle: Ett kort, minnesvärt musikstycke för ditt företag.

Dina sånger bör ha bra ljudkvalitet, men full mixning och mastering är inte nödvändigt. Kreativitet är nyckeln – låt din fantasi flöda!

Köpvillkor:De levererar dina sånger digitalt via Mp3-format. Inga fysiska leveranser. De accepterar olika betalningsmetoder, inklusive kreditkort och Swish.
Beställ din personliga låt från Songfox idag och skapa ett minne för livet!

Songfox.se Rabattkod banner

Genomföra ett köp på Songfox.se - Steg för steg Guide 1. Besök Songfox.se: Gå till Songfox.se i din webbläsare. Du kommer att mötas av en värld av musikalisk kreativitet och möjligheten att ge någon en oförglömlig gåva.
 2. Välj din känsla: Först och främst, tänk på den person du vill hylla med en sång. Vilken känsla vill du förmedla? Är det kärlek, vänskap, glädje eller något annat? Välj den känsla som bäst passar tillfället.
 3. Ange detaljer om mottagaren: Berätta för Songfox om personen som ska få låten. Dela minnen, historier och anekdoter som du vill ska vara grunden för sången. Det är dessa personliga detaljer som gör låten unik och meningsfull.
 4. Välj genre och tempo: Nu är det dags att bestämma genren och tempot för låten. Vill du ha en poplåt, en ballad eller kanske något helt annat? Låt Songfox veta vad du föredrar.
 5. Låt professionella artister skapa din låt: Ett team av erfarna artister och låtskrivare kommer att skapa din personliga sång. Inom max 14 dagar får du din unika låt levererad via e-post i MP3-format. Du kan även välja att få den på Spotify om du önskar.
 6. Ge bort en oförglömlig gåva: När du har din sång i handen är det dags att överraska någon speciell. Dela låten med dem och se hur den berör deras hjärta. En personlig sång är en present som varar livet ut.
 7. Pris och betalning: Priset för en personlig sång från Songfox varierar beroende på dina val. Besök den här sidan för information om priser och betalningsalternativ.
 8. Äg rättigheterna till din låt: När du köper en sång från Songfox äger du rättigheterna till den. Du kan använda den som du vill – spela den på fester, skicka den som en överraskning eller bara njuta av den själv.
 9. Få din låt levererad: Din personliga sång kommer att skickas till dig via e-post. Du kan även ladda ner den och spara den på din enhet.
 10. Njut av den magiska stunden: Ge bort en unik gåva som kommer att skapa minnen och beröra hjärtat. Med Songfox blir varje ögonblick speciellt.

Lycka till med ditt köp på Songfox.se!

Songfox.se Rabattkod banner

Hur sparar man pengar på Songfox.seHär är några tips och tricks om du vill spara pengar på din beställning från Songfox.se:

 1. Använd rabattkoder: Håll utkik efter aktuella kampanjer och använd rabattkoden vid kassan för att dra nytta av extra besparingar. Just nu kan du får en rabattkod på 15% på RabattkodTack.se. När du är i kassan, ange bara koden så dras rabatten av
 2. Nyhetsbrev: Registrera dig för Songfox nyhetsbrev. De erbjuder ofta 15% rabatt på första beställningar för nyhetsbrevsprenumeranter.

Lycka till med din beställning, och jag hoppas att du får en fantastisk personlig låt från Songfox!

Songfox.se Rabattkod banner

Kort om Songfox

Songfox tillhandahåller en exceptionell och enastående tjänst där dina innersta känslor och minnesvärda ögonblick omvandlas till individuellt skräddarsydda låtar, vilka utgör perfekta och minnesvärda gåvor för dina nära och kära. Genom att samarbeta med skickliga låtskrivare kan du skapa en personlig låt som verkligen berör mottagaren på ett djupt emotionellt plan. Var inte sen, utan gör din beställning redan idag för att ge något alldeles speciellt till den du håller kär!

Songfox Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som Songfox i följande kategorier:
Musiktjänster | Övrigt | Presenter |

 Skicka in en rabattkod / deal för Songfox
0  kommentarer
För dig som gillar Songfox rabatter, kan dessa rabatter vara intressanta

Borås Kafferosteri Rabattkod - 10% rabatt

  Få 10% rabatt vid köp över 150 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   B4WKTCQ8Z67B
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 27 ggr 

Borås Kafferosteri Erbjudande

  Rostmästarens val 3x250g för 210 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 22 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

janelle.atalison@rabattkodtack.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver RabattkodTack.se så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 2 juni 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×