Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Heliumballong logo
  heliumballong.se  |    3 deals  |    31 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     31 SEK (snittbesparing)    3 deals   |     31 SEK (snittbesparing)


Aktuella Heliumballong rabattkoder och deals för juni 2024

  Senast redigerad: 18 / 06 / 2024


Heliumballong rabattkoder & deals | juni 2024Heliumballong

Heliumballong Rabattkod | juni 2024

Senast uppdaterad: 4 juni 2024

Heliumballong Rabattkod | juni 2024

Bästa Rabatten
1

Heliumballong Rabattkod - 10% rabatt

EXKLUSIV | Få 10% rabatt vid köp över 300 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   RABATTKODTACK300
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

2

Heliumballong Rea

Fynda i deras REA-avdelning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

3

Heliumballong Erbjudande

Se aktuella erbjudande och rabatter

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

Vilken är den bästa Heliumballong rabattkoden juni 2024?Den här artikeln är min sammanställning av de bästa Heliumballong.se rabatterna, utifrån egna tester och analys. Det innebär bland annat att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har utvärderat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Men även om det finns villkor för att få fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för specialrabatter som t.ex. studentrabatter. Sen har jag sammanställt och betygsatt rabatterna utifrån de egenskaper jag presenterar i min sammanställning. Mitt mål är att du ska få en tydlig överblick över vilka rabatter som är de bästa och aktuella på marknaden idag, för att sedan kunna göra ett köp till bästa möjliga pris. Resultatet är att den bästa rabatten just nu för Heliumballong är "Heliumballong Rabattkod - 10% rabatt".


De tre bästa Heliumballong rabatterna i juni 2024:


 1. Heliumballong Rabattkod - 10% rabatt - Få 10% rabatt vid köp över 300 kr
 2. Heliumballong Rea - Fynda i deras REA-avdelning
 3. Heliumballong Erbjudande - Se alla aktuella rabatter och erbjudanden

Heliumballong Rabattkod banner

Hur arbetar vi?
Vårt mål är att presentera de tre bästa, aktuella rabattkoderna och erbjudanden. Därför testar vi personligen noggrant varenda rabatt och presenterar resultatet som ett betyg med en placering. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera våra betyg så att du alltid ska ha den mest aktuella informationen. Ofta jobbar ett team på 3-4 personer per butik, men du kan alltid hitta innehållsansvarig längst ner på sidan. Skicka gärna ett mail om du tycker att vi har missat något eller om du har hittat något felaktigt. För att säkerställa vår fullständiga objektivitet tar vi aldrig emot betalningar eller någon annan form av ersättning för våra resultat. Vi får i vissa fall ersättning om du handlar via våra länkar, men vårt resultat är endast baserat på testdatan! Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa Heliumballong rabatterna:Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av fem kategorier. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Se hur de jämför sig med varann i diagrammet nedan. Maxbetyget är 5.00. Du kan även klicka på enskild kategori för att bryta ut resultatet per kategori. Maxbetyg per kategori är 1.00Jämför de tre bästa Heliumballong rabatterna just nu


Rabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Gäller hela sortimentet
INTE minsta ordervärde
INTE endast nykunder
INTE endast studenter
1. 10% rabatt
10%
2. Rea
Rea
3. Kampanj
Kampanj


.

Jämför de tre bästa Heliumballong rabatterna just nuRabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Hela butiken
Inte min. order
Inte nykund
Inte student
1.
10%
2.
%
3.
%

.

Vanliga frågor om HeliumballongPå heliumballong.se kan du enkelt köpa helium på flaska för att fylla dina ballonger. De har olika storlekar beroende på hur många ballonger du vill fylla. Följ instruktionerna på förpackningen för bästa resultat.


Helium är en ädelgas som är lättare än luft, vilket gör att det får ballonger att sväva. Du kan använda deras heliumtub för att fylla dina ballonger och se dem sväva på din fest.


De levererar med PostNord till ditt postombud på 1-3 dagar med en kostnad på 69 kr.


Hi-Float är en gel som du kan spruta in i latexballonger innan du tillsätter helium. Gelen förlänger ballongernas flygtid avsevärt, och ballonger behandlade med Hi-Float håller i cirka 12 timmar.


De har ett brett urval av ballonger, inklusive enfärgade ballonger, ballonger med siffror, talballonger, hjärtballonger, jätteballonger, LED-ballonger och konfettiballonger. Du hittar en ballong för varje fest, tema eller tillfälle hos dem.


Både helium- och luftfyllda ballonger kan fästas på ballongpinnar. Var försiktig med heliumballongerna så att de inte flyger iväg. För stora ballonger rekommenderar de att du använder en ballongvikt för att hålla dem på marken.


Ballonger fyllda med helium håller i cirka 12 timmar. Om du vill förlänga flygtiden, använd Hi-Float gel i latexballongerna.


Heliumballonger passar för alla typer av festliga tillfällen, som bröllop, födelsedagar, svensexor eller babyshower. De har ballonger för varje fest!Heliumballong Rabattkod banner

Hur använder jag rabattkoder på Heliumballong?


 1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Heliumballong. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till heliumballong.se
 3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på RabattkodTack.
 4. 4. Handla på Heliumballong som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
 5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från heliumballong.se.
Hur använder man Heliumballong rabattkod banner

Köpguide för Heliumballong.seHeliumballong.se är din ultimata destination för allt som har med ballonger att göra. De är passionerade ballongentusiaster som älskar att sprida glädje och färg till alla typer av evenemang. De har ett brett sortiment av produkter som passar alla tillfällen, från födelsedagar till bröllop och babyshower.

Deras resa började med en enkel idé: att göra det enkelt för människor att skapa minnesvärda stunder med ballonger. Sedan dess har de vuxit och blivit en av de ledande leverantörerna av helium och ballonger i Sverige. De är stolta över att ha hjälpt tusentals kunder att skapa fantastiska fester och evenemang. Deras sortiment är omfattande och inkluderar allt från enfärgade ballonger till jätteballonger och LED-ballonger. Här är deras tre bästsäljare:


1. Enfärgade Ballonger: Klassiska och mångsidiga, perfekta för alla tillfällen.
2. Hjärtballonger: Sprid kärlek med dessa romantiska ballonger.
3. Jätteballonger: Imponera med stora ballonger som verkligen sticker ut.

Anslut dig till deras kundklubb och få exklusiva förmåner, specialerbjudanden och nyheter direkt till din inkorg. Missa inte deras nyhetsbrev – det är fyllt med inspiration och tips för dina kommande fester.

Köpvillkor:De erbjuder enkel och säker betalning samt snabb leverans. De levererar snabbt och tillförlitligt. Välj det alternativ som passar dig bäst – de har flera alternativ för att möta dina behov.
Skapa magiska stunder med deras fantastiska ballonger!

Heliumballong.se Rabattkod banner

Genomföra ett köp på Heliumballong.se - Steg för steg Guide 1. Utforska sortimentet: Besök Heliumballong.se och börja med att utforska det breda utbudet av ballonger. De har allt från enfärgade ballonger till talballonger, hjärtballonger och jätteballonger. Välj de ballonger som passar bäst för din fest eller speciella tillfälle.
 2. Välj helium: För att få dina ballonger att sväva behöver du helium. De erbjuder helium i flaskor av olika storlekar. Om du planerar att fylla upp till 100 ballonger, rekommenderar jag deras Heliumballonggas för 100 ballonger (819 liter). För färre ballonger, välj Heliumballonggas för 50 ballonger (410 liter).
 3. Fyll ballongerna: När du har dina ballonger och heliumtub är det dags att fylla dem. Följ instruktionerna på förpackningen noga. Helium är lättare än luft, så ballongerna kommer att sväva när de är fyllda.
 4. Dekorera med ballonger: Nu kan du börja dekorera! Fäst ballongerna på ballongpinnar eller använd en ballongvikt om du vill att de ska stanna på marken. För stora ballonger är en vikt ett bra sätt att hålla dem på plats. Du kan också göra en ballongallé med heliumballonger genom att fästa dem på ett långt snöre.
 5. Köp billigt helium: På Heliumballong.se kan du enkelt köpa billigt helium av hög kvalitet. De är experter på helium, ballonggas och festballonger.
 6. Spara tid och pengar med ballongmix: De har ett smart koncept som sparar både tid och pengar: Ballongmix. Här blandar de antingen bara ballonger eller ballonger tillsammans med helium i olika storlekar och variationer. Perfekt för bröllop, födelsedagar, svensexor eller babyshower.

Lycka till med ditt ballongköp!

Heliumballong.se Rabattkod banner

Hur sparar man pengar på Heliumballong.seHär är några tips och tricks om du vill spara pengar på din beställning från Heliumballong.se:

 1. Ballongmix: De har ett fantastiskt koncept som heter Ballongmix. Här blandar de antingen bara ballonger eller ballonger tillsammans med helium i olika storlekar och variationer. Perfekt för alla festliga tillfällen som bröllop, födelsedagar, svensexor eller babyshower. Genom att välja Ballongmix sparar du både tid och pengar.
 2. Köp flera ballonger tillsammans: Istället för att köpa ballonger individuellt, överväg att köpa flera tillsammans. Detta kan vara ett smart sätt att spara pengar. Och genom att köpa flera samtidigt blir det ännu mer prisvärt.
 3. Använd rabattkoder: Håll utkik efter aktuella kampanjer och använd rabattkoden vid kassan för att dra nytta av extra besparingar. Just nu kan du får en rabattkod på 10% på RabattkodTack.se. När du är i kassan, ange bara koden så dras rabatten av

Så nu kan du beställa dina festliga ballonger och samtidigt spara både tid och pengar. Ha en fantastisk fest!

Heliumballong.se Rabattkod banner

Kort om Heliumballong

Köp heliumgas på ett enkelt och bekvämt sätt genom att besöka vår användarvänliga webbshop, Heliumballong.se. Genom att utforska vår digitala plattform kan du snabbt och smidigt beställa den nödvändiga heliumgasen för ditt kommande evenemang eller fest. Vi strävar efter att erbjuda en sömlös köpupplevelse där du kan vara säker på att få din leverans i tid direkt till din dörr, vilket eliminerar stress och osäkerhet kring gasbehovet inför din speciella tillställning. Vår webbshop stoltserar med ett brett urval av högkvalitativa heliumprodukter som passar för alla tänkbara tillfällen - oavsett om det är födelsedagskalas, bröllop eller andra festligheter. Genom att handla hos oss kan du vara säker på att få produkter av högsta kvalitet som kommer att lyfta atmosfären på ditt evenemang till nya höjder. Utforska vår sida idag för att upptäcka det omfattande sortimentet av heliumprodukter vi har att erbjuda. Upptäck hur bekvämt det är att handla helium online hos oss och låt oss vara din pålitliga partner när det gäller alla dina gasbehov inför kommande festligheter!

Heliumballong Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som Heliumballong i följande kategorier:
Leksaker | Övrigt | Presenter | Presentkort |

 Skicka in en rabattkod / deal för Heliumballong
0  kommentarer
För dig som gillar Heliumballong rabatter, kan dessa rabatter vara intressanta

Borås Kafferosteri Rabattkod - 10% rabatt

  Få 10% rabatt vid köp över 150 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   B4WKTCQ8Z67B
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 27 ggr 

Borås Kafferosteri Erbjudande

  Rostmästarens val 3x250g för 210 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 22 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

janelle.atalison@rabattkodtack.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver RabattkodTack.se så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 2 juni 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×