Mitt konto Kampanjer Alla butiker Om oss Kontakta oss Hur vi arbetar Vanliga frågor

Matkomfort logo
  matkomfort.se  |    3 deals  |    31 SEK (snittbesparing)  3 deals  |     31 SEK (snittbesparing)    3 deals   |     31 SEK (snittbesparing)


Aktuella Matkomfort rabattkoder och deals för juli 2024

  Senast redigerad: 17 / 07 / 2024


Matkomfort rabattkoder & deals | juli 2024Matkomfort

Matkomfort Rabattkod | juli 2024

Senast uppdaterad: 1 juli 2024

Matkomfort Rabattkod | juli 2024

Bästa Rabatten
1

MatKomfort Rabattkod - 200 kr rabatt

EXKLUSIV | Få 200 kr rabatt på din beställning upp till 4 leveranser

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   RABATTKODTACK200
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

2

MatKomfort Erbjudande - Fri Frakt

Få alltid fri frakt på din beställning

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

3

Matkomfort Rabatt

Se aktuella rabatter och erbjudanden

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA  
100%
(1 röst )

 |  0  kommentarer

Betyg:

0.00

/5.00

Vilken är den bästa Matkomfort rabattkoden juli 2024?Denna artikel är min sammanställning av de bästa Matkomfort rabatterna, baserat på mina egna tester och analys. Det betyder att jag personligen har testat och verifierat att rabatterna fungerar i butiken. Jag har granskat rabatter i form av rabattkoder, kampanjkoder, kampanjer och erbjudanden. Dessutom ser jag om det finns villkor för att erhålla fri frakt, gratis leverans eller kvalificera sig för speciella rabatter som till exempel studentrabatter. Därefter har jag granskat och rankat rabatterna baserat på de egenskaper jag beskriver i min sammanställning. Målet är att ge dig en tydlig översikt över de bästa och mest aktuella rabatterna på marknaden idag, så att du kan göra ett köp till bästa möjliga pris. Den nuvarande bästa rabatten för Matkomfort är "Matkomfort Rabattkod - 200 kr rabatt".


De tre bästa Matkomfort rabatterna i juli 2024:


 1. MatKomfort Rabattkod - 200 kr rabatt - Få 200 kr rabatt på din beställning upp till 4 leveranser
 2. MatKomfort Erbjudande - Fri Frakt - Få alltid fri frakt på din beställning
 3. Matkomfort Rabatt - Se alla aktuella rabatter och erbjudanden

Matkomfort Rabattkod banner

Hur arbetar vi?
Vårt mål är att presentera de tre bästa, aktuella rabattkoderna och erbjudanden. Därför testar vi personligen noggrant varenda rabatt och presenterar resultatet som ett betyg med en placering. Vi jobbar kontinuerligt med att uppdatera våra betyg så att du alltid ska ha den mest aktuella informationen. Ofta jobbar ett team på 3-4 personer per butik, men du kan alltid hitta innehållsansvarig längst ner på sidan. Skicka gärna ett mail om du tycker att vi har missat något eller om du har hittat något felaktigt. För att säkerställa vår fullständiga objektivitet tar vi aldrig emot betalningar eller någon annan form av ersättning för våra resultat. Vi får i vissa fall ersättning om du handlar via våra länkar, men vårt resultat är endast baserat på testdatan! Läs mer här om hur vi arbetar.

Sammanfattning av betygen för de tre bästa Matkomfort rabatterna:Jag har sammanställt mitt samlade betyg utifrån resultatet av fem kategorier. Jag har viktat varje kategori utifrån min erfarenhet. Se hur de jämför sig med varann i diagrammet nedan. Maxbetyget är 5.00. Du kan även klicka på enskild kategori för att bryta ut resultatet per kategori. Maxbetyg per kategori är 1.00Jämför de tre bästa MatKomfort rabatterna just nu


Rabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Gäller hela sortimentet
INTE minsta ordervärde
INTE endast nykunder
INTE endast studenter
1. 200 kr rabatt
200 kr
2. Fri frakt
Fri frakt
3. Rabatt
Rabatt


.

Jämför de tre bästa MatKomfort rabatterna just nuRabattsats
Giltig just nu
Rabattkod
Exklusiv
Hela butiken
Inte min. order
Inte nykund
Inte student
1.
200kr
2.
FF
3.
%

.

Vanliga frågor om MatkomfortInför varje vecka kan du byta matkasse som du vill. Gemensamt för alla matkassar är att menyerna är både kockförberedda och lättlagade.


Oavsett vilken av deras produkter du väljer har de ingen uppsägningstid. Du kan senast sju dagar innan leverans (deadline måndag kl. 12:00) avboka eller ändra din order. De beställer alla råvaror sju dagar innan leverans för att undvika matsvinn.


De använder Klarna som betallösning. Klarna reserverar aktuellt belopp vid beställning, och du faktureras måndagen innan aktuell leveranssöndag när din order är låst för ändringar. Frågor gällande din faktura och betalning ställs till Klarna.


Skillnaden är att deras middagar är lite mer förberedda än en vanlig matkasse med portionsanpassade ingredienser. Detta gör att det blir enklare att laga mat och att matsvinnet minskar.Matkomfort Rabattkod banner

Hur använder jag rabattkoder på Matkomfort?


 1. 1. Välj en rabattkod som lämpar sig för ditt köp hos Matkomfort. Se till att rabattkoden är giltig för ditt köp, att den inte är reserverad för köp på minsta ordervärde eller för dig som är förstagångskund.
 2. 2. Klicka på "VISA RABATTKOD" så att du blir omdirigerad till matkomfort.se
 3. 3. Kopiera eller skriv ner bokstavs- och sifferkoden som dyker upp i rutan som dyker upp här på RabattkodTack.
 4. 4. Handla på Matkomfort som vanligt. Lägg alla artiklar i varukorgen och klicka på kassan när du är redo att betala. I orderformuläret anger du rabattkoden i fältet med rubriken "Ange rabattkod".
 5. 5. Slutför sedan ditt köp genom att fylla i alla nödvändiga uppgifter. Klart! Nu kan luta dig tillbaka och glädjas åt din beställning från matkomfort.se.
Hur använder man Matkomfort rabattkod banner

Köpguide för Matkomfort.seMatkomfort är din kockförberedda matkasse med de goda såserna. Sedan deras start i Stockholm 2008 har de haft äran att hjälpa tusentals hem och hushåll att äta godare, nyttigare och bättre. De senaste åren har de växt och utökat deras leveransområde till stora delar av Mälardalen, och nu blickar de söderut. Från och med januari levererar de även till Jönköping, Växjö, Kalmar, Blekinge och Skåne.

Deras kockar är hjärtat av Matkomfort. De planerar veckans meny och tillagar alla tidskrävande såser, fonder och smaksättare. Recept och veckomeny skapas med noga utvalda råvaror och enkla instruktioner. Kockarna gör i ordning såser, grytbaser och fonder från grunden. Det enda du behöver ha hemma är salt, peppar och något att steka i. Resultatet? Mindre tid i köket och ännu godare middagar. Deras sortiment är mångsidigt och anpassat för olika smaker och behov:


1. Premium: Deras smakfulla klassiker med fisk, fågel och kött.
2. Vego Premium: Gott och grönt med ägg och mejeri.
3. Hälsolådan: Näringsberäknade rätter med fisk, fågel och veg.

För dig som vill ha ännu mer förmåner har de en kundklubb. Här får du exklusiva erbjudanden och nyheter direkt till din inkorg. De har också ett nyhetsbrev där du kan hålla dig uppdaterad om våra senaste rätter och kampanjer.

Köpvillkor:De har ingen bindningstid och alltid fri frakt. Dessutom har de en oslagbar kvalitetsgaranti och ersätter dig utan krångel om du inte är nöjd.
Matkomfort – där god mat blir enkelt och bekvämt!

Matkomfort.se Rabattkod banner

Genomföra ett köp på MatKomfort.se - Steg för steg Guide 1. Utforska menyerna: Besök Matkomforts hemsida och kolla in deras fantastiska utbud av kockförberedda matkassar. Du hittar allt från klassiska favoriter till vegetariska alternativ.
 2. Välj din favorit: Nu när du har kollat in menyn är det dags att välja din matkasse. Låt oss säga att du är sugen på något extra gott den här veckan. Kanske Premium-kassen med sina exklusiva råvaror? Eller kanske Vego Premium om du är mer åt det gröna hållet? Valet är ditt!
 3. Beställning: När du har bestämt dig är det dags att klicka på “Beställ”. Fyll i dina uppgifter och välj leveransdatum. Tänk på att Matkomfort har ingen bindningstid – du kan prova en kasse och se om det är din grej.
 4. Väntan: Nu är det bara att luta dig tillbaka och vänta på leveransen. Matkomforts kockar har redan förberett såser, grytbaser och fonder från grunden – du behöver bara färdigställa och servera. Det är som att ha en personlig kock i köket!
 5. Njut!: När matkassen är framme är det dags att njuta av goda måltider utan stress. Sätt på din favoritmusik, tänd ljus och låt Matkomfort ta hand om resten. Bon appétit!

Hoppas du får en fantastisk matupplevelse med Matkomfort!

MatKomfort.se Rabattkod banner

Hur sparar man pengar på MatKomfort.seHär är några tips och tricks om du vill spara pengar på din beställning från MatKomfort:

 1. Planera din meny: Innan du gör din beställning, ta en titt på veckans menyalternativ. Välj de rätter som passar bäst för dig och din familj. Genom att välja klokt kan du undvika att beställa mer än du behöver.
 2. Använd rabattkoder: Håll utkik efter aktuella erbjudanden och rabatter. Ibland har Matkomfort speciella kampanjer eller rabattkoder. Just nu kan du får en rabattkod på 200 kr på RabattkodTack.se. När du är i kassan, ange bara koden så dras rabatten av
 3. Återanvänd lådan: När du har fått din matkasse kan du använda lådan till andra ändamål. Förvara exempelvis säsongskläder eller samla tidningar i den. Lådorna är också perfekta för att organisera småsaker som badkläder, kepsar eller vantar.

Njut av smakrika middagar utan att spräcka budgeten!

MatKomfort.se Rabattkod banner

Kort om Matkomfort

Matkomfort är en kockförberedd matkasse som erbjuder enastående smaker och kvalitet i form av läckra såser. Deras skickliga kockar tillagar varje sås, grytbas och fond från grunden med omsorgsfullt utvalda färska svenska premiumråvaror. Med Matkomfort behöver du endast slutföra tillagningen och servera för att avnjuta en härlig middag. Detta leder inte bara till minskad tid i köket för dig utan även till ännu mer njutbara måltider.

Matkomfort Rabattkod banner

Du kan hitta liknande butiker som Matkomfort i följande kategorier:
Matkassar | Övrigt | Hälsokost |

 Skicka in en rabattkod / deal för Matkomfort
9  kommentarer


2024-06-11 21:02:59
20% rabatt, rätt nice.
2024-06-10 04:30:47
Snabbt och enkelt.
2024-06-09 06:43:10
Sparar mig cash varje gång.För dig som gillar Matkomfort rabatter, kan dessa rabatter vara intressanta

Borås Kafferosteri Rabattkod - 10% rabatt

  Få 10% rabatt vid köp över 150 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KOD   B4WKTCQ8Z67B
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 50 ggr 

Borås Kafferosteri Erbjudande

  Rostmästarens val 3x250g för 210 kr

   Giltig: Tillsvidare

   Upplagd av admin

  VISA KAMPANJ  
100%
(1 röst )

   Upplagd av admin  |  0  kommentarer   Använts 42 ggr Janelle Atalison

Innehållsansvarig: Janelle Atalison

Business Dev. & Content Manager

janelle.atalison@rabattkodtack.se

Livestorm

Janelle är ansvarig för Business Development och Content, med marknadsexpertis på Sverige. Hon är uppvuxen i Helsingborg, men bosatte sig i Stockholm för nio år sedan. Som medgrundare har hon investerat mer än åtta år i verksamheten. Utöver RabattkodTack.se så har hon en Stockholms-baserad konsultfirma, publicerar böcker inom Digital Marknadsföring och håller seminarier i ämnet. Hennes expertis i entreprenörskap och digital marknadsföring har efterfrågats i ett brett utbud av publikationer och podcasts. Janelle har en kandidatexamen i Kommunikation & Media från Malmö Universitet. Hon har tidigare arbetat på Bonnier Publications som Marketing Automation Manager. När hon inte arbetar så är hennes stora passion fotografi. Läs mer om mig.


Sidan senast kontrollerad: 3 juli 2024
MISSA ALDRIG EN BRA DEAL IGEN!!
Spara dina favoritbutiker!
×
Börja betala lite mindre!

tillbaka till login

tillbaka till login

tillbaka till login

Välj minst 2 favoritbutiker

Se fler

Välj minst 2 kategorier

Button description

Spara dina favoritbutiker genom att klicka på:
Spara dina favorit-deals genom att klicka på:

Du kan hålla reda på dina inställningar i ditt konto och välja att få en notis när din favoritbutik har ett nytt erbjudande. Missa aldrig en bra deal igen!
×
Är det korrekt att du vill prenumerera och få emailuppdateringar om de nyaste rabattkoderna, erbjudanden och dealsen från ?


Fyll i din epostadress för att få mail om de senaste rabattkoder, erbjudanden och deals från !

×
Tack för att du prenumererar på våra uppdateringar. Vi kommer att skicka dig ett email när vi uppdaterar din valda butik med en ny rabattkod, erbjudande eller deal.
×